Jubileumweekend Leger des Heils in de Westergasfabriek

Vrijdag 11 tot en met zondag 13 mei 2012 (Moederdag) viert het Leger des Heils haar 125-jarig bestaan in de Westergasfabriek in Amsterdam. Op 8 mei 1887 hield het leger haar eerste bijeenkomst in een pand aan de Gerard Doustraat in Amsterdam. Vrijdag 11 mei woont de koningin het Majoor Bosshardt Jubileum Gala bij in de Westergasfabriek. Het gala is de start van het feestelijke weekend. Naast optredens wordt de Majoor Bosschardtprijs uitgereikt. Eerdere winnaars waren prinses Laurentien, Erica Terpstra en Marco Borsato.

Daarnaast is er drie dagen lang een gevarieerd programma. In het Machinegebouw is een expositie ingericht en op het terrein staat een jubileummarkt. Voor de kinderen is er een speciaal programma. Zaterdagavond biedt de Gashouder plaats aan het Jubileum Festival. Zondag zij neer meerdere evenementen, zoals een samenkomst in de Zuiveringshal, opnames voor het tv-programma ‘De Andere Finale’, een kindertheatershow in Zuiveringshal West en een Grande Finale in de Gashouder.  Tickets: zie website.

Lees ook:Majoor Bosschardtdag: Cohen opent museum
Lees ook:Winterparade in Amsterdam
Lees ook:Meesterlijk in Westergasfabriek Amsterdam
Lees ook:WK Breakdance in Westergasfabriek Amsterdam
Lees ook:Uitreiking 3 FM Awards in Gashouder Amsterdam

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>