Libelle Zomerweek 2012

Maandag 7 tot en met zondag 13 mei 2012 organiseert damesblad Libelle de 16e editie van de Libelle Zomerweek op het Almeerderstrand, langs de IJmeerdijk in Almere (2013: klik hier). Thema van de beachparty van dit jaar is Chinatown: ‘in één dag heen en terug naar Sjanghai, Hong Kong en Beijing. Het Almeerderstrand wordt omgetoverd tot downtown Sjanghai, met tentjes en kraampjes, lampionnen, drakendansen en fortune cookies.

Ook de Libelle tenten dragen een Chinese naam: de hoofdtent heet Peking Palace, verder zijn er onder meer het Bookazine Theehuis, de Hong Kong Beauty en de Wok Away. Meer dan 80.000 bezoekers (de meesten lezeressen van de Libelle) komen shoppen, zingen, dansen, workshops volgen, (kook)demonstraties bijwonen en culinair genieten. Iedere dag zijn er modeshows, columnisten, is er tai chi, een quiz en het Libelle Nieuws Café en er komt een keur aan politici, BN’ers en artiesten langs, onder wie Lange Frans, Glennis Grace, Lois Lane, Xander de Bousonjé, Edsilia Rombley, Dean Saunders, Margriet Eshuis en Frederique Spigt.

 

Er is voldoende parkeergelegenheid, maar door bouwwerkzaamheden in Almere-Poort wellicht anders zijn dan in voorgaande jaren. Er zijn verkeersregelaars, lichtkranten en borden. Het evenemententerrein is uitstekend bereikbaar met de trein. De NS stopt bij evenementenhalte Almere-Strand, een paar minuten lopen vanaf het terrein. Alle stoptreinen naar Lelystad stoppen hier van 7 tot en met 13 mei tussen 8.45 en 19.00 uur en de intercity’s ook, tussen 16.00 en 18.45 uur. De tijdelijke halte is niet geschikt voor rolstoelgebruikers. De Zomerweek is alle dagen te bezoeken van 10.00 tot 18.00 uur.

Lees ook:Libelle Zomerweek 2013
Lees ook:Libelle Zomerweek 2015 op Almeerderstrand
Lees ook:Libelle Zomerweek 2016 op Almeerderstrand
Lees ook:Libelle Zomerweek op strand Almere
Lees ook:Libelle Zomerweek 2011

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>