Kindermiddag met prinsessen en piraten bij Pathé Scheveningen

Zondag 6 mei 2012 organiseert Pathé Scheveningen van 11.00 tot 16.00 uur  een kindermiddag met de films Sneeuwwitje en De Piraten! Naast de twee films biedt de gezellige kindermiddag meer: ze kunnen met een echte piraat of prinses op de foto, de best verklede piraat of prinses wint een mooie prijs en bij McDonald’s Kurhausweg kunnen ze zich gratis laten schminken en door een gigantisch sprookjesboek bladeren. Tickets zijn te koop via de website en aan de kassa van de bioscoop (bron: persbericht).

 

De Piraten is een vrolijk klei-animatie-avontuur van de makers van Chicken Run en Wallace & Gromit. In de Nederlandse versie zijn de stemmen te horen van Daniël Boissevain, Nicolette Kluijver, Levi van Kempen, Karin Bloemen en Horace Cohen. De chaotische Piratenkapitein wil de Piraat van het Jaar worden en reist daarvoor met zijn mannen – een zootje ongeregeld – van Bloedeiland naar de mistige straten van Londen en beleeft onderweg vele avonturen.

 

Julia Roberts, Lily Collins en Armie Hammer spelen de hoofdrollen in Sneeuwwitje. De stemmen in de Nederlandse versie zijn van Carice van Houten, Irene Moors en Jan Kooijman. De boosaardige koningin heeft een oogje op de knappe prins, maar hij is verliefd op Sneeuwwitje. Jaloers en woedend verbant de koningin haar naar het woud. Daar krijgt Sneeuwwitje hulp van zeven dwergen.

Lees ook:Meet & Greet met Sid uit Ice Age bij vijf Pathé-bioscopen
Lees ook:Exclusieve Piet Piraat Filmfeesten bij Pathé
Lees ook:Joan Collins in DeLaMar Theater
Lees ook:Minions Weekend zaterdag 27 en zondag 28 juni in alle bioscopen Pathé
Lees ook:Vierdaagse Nijmegen: wandelaars vallen uit met buikgriep

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>