Gothic en Fantasy Beurs Rijswijk

Zaterdag 17 en zondag 28 maart 2012 is De broodfabriek, oftewel Expo Rijswijk, voor de 17e maal het domein van de Gothic & Fantasy beurs (najaar 2012: klik hier). Bezoekers kunnen rondsnuffelen bij meer dan 120 verkoopkramen, meedoen aan uiteenlopende workshops en demonstraties bekijken. Er is ‘een veelzijdig podiumprogramma en volop entertainment op de beursvloer’, meldt de aankondiging.

Trude Liebe geeft workshops op ‘de vaste plek van de godin in jezelf’.Meerdere fantasy illustratoren geven workshops. Rob van der Lei laat bezoekers grappige trollen en andere wezens tekenen, René Hazebroek (of Rha) tekent draken en Sander van Zijl geeft schilderen met olieverf. Verder is er een workshop leerbewerking en gaat de bekende Nederlandse fantasy kunstenaar Jeroen van Valkenburg live een schilderij maken. Het podiumprogramma biedt Kelten zonder Grenzen, Rapalje, Balfolk, Irfan, Cesair en Vic Anselmo. Daarnaast is er op de beursvloer entertainment te beleven. De deuren zijn beide dagen geopend van 10.00 tot 17.00 uur.

Lees ook:Gothic & Fantasy Beurs in Expo Rijswijk
Lees ook:Gothic en Fantasy Fair in Rijnhal Arnhem
Lees ook:Phantasium Eindhoven 2011
Lees ook:Gothic & Fantasy Beurs in de Broodfabriek Rijswijk
Lees ook:Gothic en Fantasy Beurs Rijswijk

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>