Internationaal Filmfestival Assen – Vrouw & Film

Zaterdag 10 en zondag 11 maart 2012 (het weekend na de Wereldvrouwendag) vindt in Assen de 32e editie plaats van het Internationaal Filmfestival Assen – Vrouw & Film (2015: klik hier): een tweedaags festival met films die zijn geregisseerd of geproduceerd door vrouwen, of waarin vrouwen een belangrijke rol vervullen. Van de Oscarwinnares Merel Streep in ‘The Iron Lady’ en Oscar genomineerde Glenn Close in ‘Albert Nobbs’ tot documentaires en korte films.

Naast films is er een randprogramma met onder meer het social media event YouTube Happening op zaterdag, muziek, poëzie, een expositie en eten en drinken. Het festival vindt plaats in de vijf zalen van bioscoop De Nieuwe Kolk in het centrum van de Drentse hoofdstad.

Lees ook:Internationaal Filmfestival Assen – Vrouw & Film
Lees ook:Internationaal Filmfestival Assen – Vrouw & Film
Lees ook:TT Speed Week Assen – opwarmer voor de TT van Assen
Lees ook:Woensdag 11 november begint NFF#36, Noordelijk Film Festival Leeuwarden
Lees ook:Food Film Festival in Amsterdam

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>