Vrijdag 9 maart start kaartverkoop Lionel Richie in Ziggo Dome // Erotiek & uitgaan

Lionel Richie komt naar de nieuwe Amsterdamse poptempel Ziggo Dome: op zaterdag 6 oktober 2012. De verkoop van tickets (klik hier) start vrijdag 9 maart om 11.00 uur. Bijna 25 jaar na zijn eerste soloshow komt hij terug naar Europa voor zijn eerste tournee sinds 2009: de Tuskegee Tour. Op 9 maart is ook de release van zijn langverwachte album ‘Tuskegee’. Daarop staan 14 van zijn internationale hits als ‘Endless Love’, ‘Easy’ en ‘Angel’, opgenomen als duetten.

 

In de show zal Richie songs uit zijn dertigjarige carrière brengen: de vroege jaren met de Commodores, zijn jaren tachtig ballads en het meer recente uptempo pop materiaal. Richie was goed voor meer dan 100 miljoen verkochte albums, 22 top tien noteringen, vijf Grammy’s, een Oscar voor Beste song, een Golden Globe en een kast vol andere prijzen. Zijn muziek is wereldwijd voor verschillende generaties een sondtrack, verbonden aan persoonlijke momenten als de eerste zoen, de eerste huwelijkskans, een verbroken relatie, het eerste kind. De Ziggo Dome is een nieuwe concerthal voor pop- en rockconcerten naast de Amsterdam ArenA. opent De eerste band die is aangekondigd, is Pearl Jam, op 26 en 27 juni. Madonna staat er op 7 en 8 juli.

Lees ook:Lionel Richie in Ahoy
Lees ook:Ziggo Dome – de nieuwe poptempel in Amsterdam
Lees ook:Beyoncé in Ziggo Dome Amsterdam
Lees ook:Michael Jackson – The Immortal World Tour in Ziggo Dome Amsterdam
Lees ook:Vrijdag 26 april kaartverkoop tweede concert Fleetwood Mac

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>