Sonic Acts Festival 2012 Amsterdam

Donderdag 23 tot en met zondag 26 februari 2012 vindt in Amsterdam voor de 14e keer het Sonic Acts Festival plaats (2013: klik hier). Het festival op het snijvlak van kunst, technologie, muziek en wetenschap vindt plaats op zeven locaties: Paradiso, De Balie, Muziekgebouw aan ’t IJ, NIMk, SMART Project Space, STEIM en Temporary 3 Stedelijk. Thema dit jaar is ‘Tijd’: Traveling Time, a musical journey through time. Overdag zijn er lezingen en tentoonstellingen en ’s avonds zijn er concerten.

Poptempel Paradiso biedt vier avonden muziekperformances. De Balie is vier dagen het domein van het festival met lezingen en discussies. In Muziekgebouw aan ’t IJ speelt zaterdag de Amerikaanse geluidskunstenaar Ellen Fulman op haar ruim 20 meter lange ‘Long String Instrument’. Programma, tickets en verdere informatie: zie website.

Lees ook:Sonic Acts Festival in Amsterdam
Lees ook:Nederlands Klarinetfestival in Muziekgebouw aan ‘t IJ Amsterdam
Lees ook:Dance event 5 Days Off in Amsterdam
Lees ook:5 Days Off festival in Amsterdam
Lees ook:Sonic Acts Festival Amsterdam

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>