Lowlands 2012 in twee uur uitverkocht

De 20e editie van popfestival Lowlands in Biddinghuizen was zaterdag in no-time uitverkocht (2014: klik hier). De kaartverkoop startte om 11.00 uur; twee uur later waren alle tickets verkocht, net als vorig jaar. In totaal gingen een slordige 55.000 kaartjes over de toonbank. Vorige editie haalde de organisatie een truc uit om de BTW-verhoging van 6 naar 19 procent te omzeilen, door de tickets voor de 19e editie van augustus 2011 eind 2010 al in de verkoop te gooien.

 

Dit jaar zijn de tickets twintig euro duurder dan vorig jaar; 185 euro. Het festival in Flevoland vindt dit jaar plaats van 17 tot en met 19 augustus, hetzelfde weekend als het Belgische Pukkelpop. Daardoor zijn vaak dezelfde acts op beide festivals te vinden. Eerder deze week meldde de organisatie al een aantal artiesten die komen spelen, waaronder Feist en Blaudzun.

Lees ook:Zonvakantie in de winter fors duurder
Lees ook:Pukkelpop overschaduwd door zelfmoord
Lees ook:Dicky Woodstock Popfestival Steenwijkerwold
Lees ook:Lowlands 2016: vrijdag 19 t/m zondag 21 augustus
Lees ook:KNMI waarschuwt voor extreem weer

1 Reacties // Reageer

One thought on “Lowlands 2012 in twee uur uitverkocht

  1. romeo

    Ik heb er echt de P in! Dit jaar geen kaartjes kunnen bemachtigen voor Lowlands. Alle kaarten in twee uur weg! Te belachelijk voor woorden! Neem in die periode maar een zonvakantie! Volgend jaar beter!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>