Midwinter Fair en Vier de Winter in Archeon

Op 17 en 18 december 2011 en van 24 december tot en met 8 januari 2012 is Archeon in het kader van de kerstvakantie open tijdens ‘Vier de Winter in Archeon’ (2013: klik hier), met verwarmde huisjes, besneeuwde takken, lichtjes, een goochelshow, een grote ijsbaan, glühwein en warme chocomel en kerstbrunches. Zaterdag 10 en zondag 11 december 2011 vindt de 9e editie plaats van de Archeon Midwinter Fair. Voor dit midwinter evenement is een geheel overdekte Fantasy & Gothic Markt opgebouwd in het archeologische openluchtmuseum in Alphen aan den Rijn.

Thema dit jaar is ‘verleidelijke magie’, met allerlei verleidelijke zaken op het gebied van Fantasy, Steampunk en LARP. Naast bekende elementen als LARP groepen, verhalenvertellers, Ierse en andere Folkmuziek, Kelten zonder Grenzen zijn er vechtshows, ambachten, demonstraties, lezingen en oude ambachten. In lijn met het thema is er dit jaar een Flirtworkshop en Fantasy Speeddaten. Daarnaast zijn er workshops Argentijnse Tango, Burlesque of Budo (vechtsport) en Taiko (drummen) in de nieuwe Japanse tempel. Bij het Badhuis komt de wereld van Jules Verne tot leven. Het terrein is beide dagen open van 10.00 tot 18.00 uur.

Lees ook:Archeon Midwinterfair 2010
Lees ook:Archeon Midwinterfair 2009
Lees ook:Gothic en Fantasy Beurs Rijswijk
Lees ook:Rijswijk in de ban van Gothic & Fantasy
Lees ook:Gothic en Fantasy Beurs Rijswijk

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>