Holiday on Ice met Tropicana in de RAI

Woensdag 7 tot en met zondag 11 december 2011 is de RAI in Amsterdam gastheer van Holiday on Ice, dat door het land  toert met de familieshow ‘Tropicana– the Passion Tour’: een muzikale reis waarin passie, liefde en dans centraal staat (2013: klik hier). Na de aftrap in het Beursgebouw in Eindhoven is de RAI aan de beurt. Tickets: zie website. Woensdag begint met een speciale ladies night met extra live optredens, demonstraties, een modeshow en een goodiebag.

 

Special guest is ex-profwielrenner Michael Boogerd. Dit jaar won hij samen met zijn schaatspartner Narya Nucci het televisieprogramma ‘Sterren dansen op het ijs’. Ze zijn samen te zien in Tropicana, in alle shows in het land.  Naast Michael Boogert wordt het Amsterdamse publiek in de RAI getrakteerd op een tweede special guest: Jenny Smit. Donderdag 15 tot en met zondag 18 december is MECC Maastricht aan de beurt, woensdag 21 tot en met vrijdag 30 december de Utrechtse Jaarbeurs en woensdag 4 tot en met zondag 8 januari 2012 de IJsselhallen in Zwolle. De ijsrevue is opgericht in 1943, maar weet ieder jaar een nieuw spektakel te brengen met de beste schaatsers van het moment.

Lees ook:Holiday on Ice toert met Tropicana door het land
Lees ook:Tropicana van Holiday on Ice alleen nog te zien in Zwolle
Lees ook:George Michael geeft tweede concert in Ahoy
Lees ook:Actrice Lena Headey te gast op Dutch Comic Con
Lees ook:Extra kaarten Jan Smit in de Rijnhal

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>