Holiday on Ice toert met Tropicana door het land

Holiday on Ice toert door Nederland met haar nieuwste show ‘Tropicana – the Passion Tour’: een muzikale reis waarin passie, liefde en dans centraal staat. Special guest is ex-profwielrenner Michael Boogerd. Dit jaar won hij samen met zijn schaatspartner Narya Nucci het televisieprogramma ‘Sterren dansen op het ijs’. Ze zijn samen te zien in Tropicana, in alle shows in het land.  De ijsrevue is opgericht in 1943, maar weet ieder jaar een nieuw spektakel te brengen met de beste schaatsers van het moment. De aftrap van de Nederlandse tournee is op woensdag 30 november 2011 in het Beursgebouw in Eindhoven (herfstshow 2012: klik hier).

 

Daar staat de show tot en met zondag 4 december. Woensdag 7 december organiseert Holiday on Ice een speciale ladies night in de RAI met extra live optredens, product demonstraties, een modeshow en een exclusieve goodiebag. De dagen daarna is de show tot en met zondag 11 december voor iedereen in de RAI te bewonderen. Naast Michael Boogerd wordt het Amsterdamse publiek in de RAI getrakteerd op een tweede special guest: Jenny Smit. Donderdag 15 tot en met zondag 18 december is MECC Maastricht aan de beurt, woensdag 21 tot en met vrijdag 30 december de Utrechtse Jaarbeurs en woensdag 4 tot en met zondag 8 januari 2012 de IJsselhallen in Zwolle. 

Lees ook:Holiday on Ice met Tropicana in de RAI
Lees ook:Tropicana van Holiday on Ice alleen nog te zien in Zwolle
Lees ook:René en Maxim Froger guest stars bij première Holiday On Ice
Lees ook:Holiday on Ice in de RAI
Lees ook:Disney on Ice in Brabanthallen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>