Sprookjesfestival 2011 Arnhem

Zaterdag 22 tot en met zondag 30 oktober 2011 is Arnhem  Sprookjeshoofdstad van Nederland, tijdens het Sprookjesfestival (2013: klik hier). Het thema is ‘Groot en KLEIN’: grote verhalen op kleine plekjes en kleine sprookjes in een grote voorstelling. De opening is zaterdag 22 oktober om 12.00 uur in het Musis Park, rondom de dikke boom. Dan laat prinses Arnerijntje haar nieuwe vriendje uit en zoekt een maatje voor haar sprookjeshondje. Kinderen mogen er dan hun hondje, poes, cavia, vis, konijn of knuffel uitlaten.

Negen dagen lang staat  Arnhem en omstreken in het teken van sprookjes. Parken, kastelen, heuvels, beekjes en andere sfeervolle plekken zijn ideale locatie voor prinsen en prinsessen. Die zijn de hele herfstvakantieweek ook te vinden in het theater, in het museum, op school, op straat en in de wijken, in dansvoorstellingen, vertellingen, theater, musicals, muziek, films en workshops.

Lees ook:Sprookjesfestival Arnhem – 14 t/m 22 oktober
Lees ook:Sprookjesfestival 2014 in Arnhem
Lees ook:Sprookjesfestival 2016 in Arnhem: t/m zondag 30 oktober
Lees ook:Sprookjesfestival Arnhem 2013
Lees ook:Zaterdag 24 oktober begint Sprookjesfestival Arnhem

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>