Born to Be Wild met Carice van Houten in Omniversum

Vanaf 10 oktober 2011 draait in het Haagse koepeltheater Omniversum een halfjaar exclusief de grootbeeldfilm Born to Be Wild. De verteller bij de Nederlandstalige versie is Carice van Houten. De natuurfilm neemt de kijkers mee naar de savannes van Kenia en de regenwouden van Borneo. In Kenia heeft Dame Daphne M. Sheldrick een opvangcentrum voor jonge olifanten; in Borneo werkt de wereldberoemde primatoloog Biruté Mary Galdikas werkt daar met jonge orang oetangs. Ze bestudeerde primaten om  de evolutie beter te begrijpen. Beide dames redden met hun teams orang oetang- en olifantenweesjes en brengen hen daarna weer terug in de natuur (bron: persbericht).

In de Nederlandstalige versie is actrice en WNF-ambassadeur Carice van Houten de verteller van dit inspirerende verhaal over liefde, toewijding en de opmerkelijke band tussen mens en dier. Op het 840 m² grote scherm van koepeltheater Omniversum – uitgerust met 36 luidsprekers, zeskanaals digitaal geluid en zes subwoofers voor voelbaar lage tonen – beleven de kijkers deze hartverwarmende geschiedenis van dichtbij mee. De grootbeeldfilm Born to be Wild is een productie van Warner Bros. Pictures en IMAX Filmed Entertainment. Regie: David Lickley (Jane Goodall’s Wild Chimpanzees), scenario en productie: Drew Fellmal. De muziek is gecomponeerd door Mark Mothersbaugh.

Lees ook:Valentijnskortingactie Omniversum: 20 % korting voor zoenende bezoekers
Lees ook:Travel the World Filmfestival in Omniversum Den Haag
Lees ook:Van Gogh terug in Omniversum Den Haag
Lees ook:Feestelijke kinderpremière Pandafilm woensdag 10 juni in Omniversum
Lees ook:South Pacific in Omniversum Den Haag

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>