Fruitcorso 2011 Tiel

Zaterdag 10 september 2011 vindt de 51e editie van het Fruitcorso van Tiel plaats (2013: klik hier). Tiel is het centrum van de Betuwe, ‘de boomgaard van Nederland’.  ast onderdeel van de feestweek voorafgaand aan het corso is het leggen van de fruitmozaïeken langs de stadsgracht. Het corso begint  11 september om 13.00 uur. Het corso komt tweemaal voorbij en wordt voor de 12e keer voorafgegaan door het Kindercorso. De toegang tot het parcours is gratis, maar vanaf betaalde zitplaatsen op de tribune is het zicht beter.

Na de optocht zijn de praalwagens tot en met maandag 12 september te bezichtigen op het terrein aan de Spoorstraat, met activiteiten voor de kinderen en muzikaal vertier. Vrijdag en zaterdag vindt op de Waalkade de 20e editie van Appelpop plaats.

Lees ook:Fruitcorso Tiel 2012
Lees ook:Fruitcorso 2013 in Tiel
Lees ook:Fruitcorso en Appelpop Tiel 2014
Lees ook:Fruitcorso 2015 Tiel
Lees ook:Fruitcorso Tiel 2010

1 Reacties // Reageer

One thought on “Fruitcorso 2011 Tiel

  1. Ron

    Leuk om eens te kijken. Combineer het dan gelijk met de bezichtiging van een mooi pand in de buurt. het is dan monumentendag.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>