Park Hilaria 2011 in Eindhoven

Vrijdag 5 tot en met zondag 14 augustus 2011 is de Kennedylaan in Eindhoven het domein van Park Hilaria (2013: klik hier), een grote kermis met meer dan 100 kermisattracties, horecaterrassen, een biergarten, een dagelijks programma op de Dance Area en het Holland Plein, live optredens en straattheater. Vroeger gingen kermis en circus samen: Park Hilaria pakt die traditie op met een circustent met uiteenlopende circusvoorstellingen in de Variété-Vallei.

 

Op het Holland plein vindt de jaarlijkse talentenjacht plaats, met voorrondes op 6, 7 en 13 augustus. De finale is op 14 augustus. Park Hilaria start iedere dag om 14.00 uur. Vrijdag en zaterdag is het terrein open  0.30 uur, de andere dagen om middernacht. De toegang is gratis; de grote attracties kosten € 3,=, de kleine € 1,50 (alleen Mission Space kost € 4,=). De Kennedylaan ligt op loopafstand van station Eindhoven CS.

Lees ook:Park Hilaria Eindhoven
Lees ook:Park Hilaria in Eindhoven
Lees ook:Park Hilaria Eindhoven 2012
Lees ook:Park Hilaria 2014 in Eindhoven
Lees ook:Eindhovense kermis Park Hilaria start 5 augustus

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>