Suikerbietenfeest 2011 Lemelerveld

Woensdag 3 tot en me zondag 7 augustus 2011 is Lemelerveld het decor van de 26e editie van het Suikerbietenfeest (2013: klik hier). Tot vorig jaar was de dahliacorso vast onderdeel van de feestweek in het Sallandse dorp de Lemelerberg (ten zuiden van Ommen), maar buurtverenigingen haakten steeds meer af en vorig jaar werd het corso dan ook afgeblazen. Helemaal verdwenen zijn de bloemen niet: net als vorig jaar is zaal Reimink het domein van een grote lelieshow: Lemelerveld B(l)oeit. Daarnaast is het vijf dagen feest met allerlei activiteiten rondom de suikerbiet.

Woensdagochtend beginnen kermis en Lemelerveld B(l)oeit  en is er braderie,  rommelmarkt, een Panna Knonk-out Tournament en een Ludieke Veiling. Donderdag is kindermorgen en seniorenmiddag, met afsluitend een optreden van Helemaal Hollands in de Feesttent. Vrijdag is er onder meer het Rabobank Beachvolleybal toernooi, een Shantyfestival en de Badeendenrace in het Kanaal. Zaterdag vindt de Viswedstrijd in het Kanaal plaats en het Olde Trekker Trekken, de Zaagtrofee, de Truck Instapdag, de Mestebelt Trucks Spelen (een zeskamp voor truckchauffeurs) en de Klassieke Brommer Suikerbietentocht op het Evenemententerrein. De dag wordt afgesloten met een optreden van Legends of Rock op het Buitenpodium. Op de slotdag zondag staan onder andere op het programma: de Tentviering, de Suikerbietenbrunch, Suikerbietwerpen en Super Sunday.

Lees ook:Suikerbietenfeest Lemelerveld 2012
Lees ook:Suikerbietenfeest Lemelerveld zonder dahliacorso
Lees ook:Suikerbietenfeest Lemelerveld
Lees ook:Laatste dahliacorso Lemelerveld
Lees ook:Suikerbietenfeest in Sallandse dorp Lemerlerveld

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>