Breda Live 2011

Zaterdag 9 juli 2011 is het Chasséveld in Breda het decor voor het Nederpop festival Breda Live (2012: klik hier). Volgens de website belooft het weer net zo’n feest te worden als de vorige keer met onder meer Jan Smit en Tiesto in 2009. Om 15.00 uur gaan de deuren open, om 15.45 uur beginnen de 3Js met het programma. Daarna volgen optredens van VanVelzen, Rowwen Héze, Caro Emerald en als slotact komt Junkie XL.

 

Leon van der Zanden tekent voor de presentatie. De geboren Brabander is onder andere bekend van zijn eigen theaterprogramma ‘Vruchtvlees’ en verschillende tv-programma’s. In de pauzes tussen de artiesten verzorgt Omroep Brabant de muziek vanuit hun mobiele studio op het terrein. Tickets: zie website. De minimale leeftijd voor toegang tot Breda Live is 18 jaar.

Lees ook:Breda Live 2015
Lees ook:Breda Live 2012
Lees ook:Zaterdag 9 juli: Breda Live 2016
Lees ook:Extra tickets benefietavond Sara Kroos
Lees ook:Singelloop Breda 2011

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>