Hellendoorn Open Air 2011

Vrijdag 8 en zaterdag 9 juli 2011 vindt in Hellendoorn het gratis  festival Hellendoorn Open Air plaats (2013: klik hier). Het festival in het park De Geuren onderscheidt zich naar eigen zeggen door ‘een gevarieerd programma voor alle leeftijden’: twaalf bands brengen live muziek, van salsa tot feestmuziek en boerenrock. Nieuw dit jaar is de Pubquiz op zaterdagmiddag, waarin kandidaten in teamverband vragen moeten beantwoorden.

 

Doel van het festival is om het publiek te vermaken ‘en dat is voorgaande edities ruimschoots gelukt’, aldus de website. Vrijdag begint het programma om 20.00 uur, zaterdag begint de Pubquiz om 14.00 uur, het muziekprogramma om 17.00 uur.

Lees ook:Hellendoorn Open Air 2012
Lees ook:Hellendoorn Open Air 2013
Lees ook:Hellendoorn Open Air – vrijdag 8 en zaterdag 9 juli
Lees ook:Jazz in de Gracht 2011 Den Haag
Lees ook:Blierock festival in Venlo

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>