ParkCity Live 2011 Heerlen

Zaterdag 2 en zondag 3 juli 2011 is het Park Bekkerveld in Heerlen het domein van de 2e editie van ParkCity Life (2015: klik hier). In 2010 was het ‘één van de meest spraakmakende nieuwkomers op festivalgebied’, aldus de website, al schijnt de organisatie financiële problemen te hebben. Een idyllische locatie, een fraaie line-up, zon en een gezellig festivalterrein. Dit jaar staat maar liefst zeven 3FM Awards en één TMF Award op de podia.

 

Naast en indrukwekkend programma met 35 acts op 3 podia biedt ParkCity Live een uitgebreide festivalmarkt, de Chill Out Tent, de Cocktailbar, de Food & Beverage Area en de Fresh Energy Area. Het terrein is beide dagen open van 12.00 tot 24.00 uur; het programma is beide dagen van 13.00 tot 23.00 uur. Een paar highlights: Moke, Waylon, VanVelzen en Kane (als slotact) op zaterdag en de Jeugd van tegenwoordig, Typhoon, Caro Emerald, Darryl en Ali B op zondag.

Lees ook:ParkCity Live 2015 in Heerlen
Lees ook:Heerlen Park City Live: zaterdag 16 en zondag 17 juli
Lees ook:Tiel Appelpop 2010
Lees ook:Jera on Air Festival in Ysselsteyn
Lees ook:Breda Barst 2011

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>