George Michael geeft tweede concert in Ahoy

George Michael geeft op 21 oktober 2011 een concert in Ahoy Rotterdam. Vanochtend waren alle kaartjes binnen een kwartier uitverkocht. Michael zou voor één concert naar Nederland komen, maar Mojo Concerts maakte bekend dat het niet bij die ene keer blijft. De dag erop geeft de Britse popster een tweede concert. De concertreeks krijgt de naam ‘Symphonica, The Orchestral Tour’ mee.

Michael krijgt ondersteuning van een compleet orkest. Daar droomde de zanger altijd al van. ‘Ik vond mezelf te jong om het te doen’, zei hij ooit. ‘Het leek me meer iets voor aan het einde van mijn carrière.’ George Michael speelt zijn eigen nummers, maar put ook uit het repertoire van collega-artiesten. De nummers zijn opnieuw gearrangeerd. In de jaren ’80 scoorde George Michael met de groep Wham! hits als ‘Wake me up before you go go’ en ‘Club Tropicana’. Later werd hij zeer succesvol als soloartiest (en is dat nog steeds), met nummers als ‘Faith’, ‘I Want Your Sex’ en ‘Jesus to a Child’.

Lees ook:Lady Gaga geeft tweede concert in Ziggo Dome
Lees ook:Jan Smit voor het eerst in het Concertgebouw
Lees ook:Concert Michael Bublé in Gelredome gaat niet door
Lees ook:Lionel Richie in Ahoy
Lees ook:Willeke Alberti viert 65e verjaardag in Carré

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “George Michael geeft tweede concert in Ahoy

 1. bas

  jesus to a child

    /   Reply  / 
  1. Erik Feenstra Auteur

   verbeterd.

     /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>