Internationaal Film Festival Breda 2011

Woensdag 23 tot en met zondag 27 maart 2011 vindt in Breda de derde editie plaats van het Internationale Film Festival Breda (IFFB). Het festival is een samenkomst van werelden: publiek, filmmakers, kunstenaars, de creatieve industrie en andere cultuurliefhebbers komen samen om alle vormen van beeldcultuur in de cinema te ervaren. Uitgangspunt zijn de ontwikkelingen binnen de cinema op het gebied van beeldcultuur, waarbij de grenzen vervagen tussen film, internet, fotografie, mode en beeldende kunst.

 

Het festival biedt vijf dagen vernieuwende Europese producties, een uitgebreid shortsprogramma, experimenten, workshops en seminars (programma: zie website). Chassé Cinema en Pathé Cinema vertonen speelfilms, documentaires en short; daarnaast zijn op locaties verspreid over de binnenstad van Breda tentoonstellingen, discussies en meetings. Het festival opent woensdag met de Nederlandse première van de Oscarwinnende ‘In a Better World’. De dag ervoor vindt de pre-opening plaats voor intimi. Donderdag komt Maria Goos terug naar haar roots, geeft een masterclass en is te gast in lentegasten Tickets: zie website.

Lees ook:Graphic Design Festival Breda
Lees ook:Stripfestival Breda 2011
Lees ook:Het Fantastisch Kinder Film Festival 2016
Lees ook:Nederlands Film Festival 2011
Lees ook:Nederlands Film Festival 2010

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>