Fruitcorso Tiel 2010

Zaterdag 11 september 2010 vindt de 50e editie van het wereldberoemde Fruitcorso van Tiel plaats (editie 2013: klik hier). Prins Willem-Alexander en prinses Máxima zullen het corso bezoeken.  Zaterdag 4 september opent de feestweek met een lampionnenoptocht vanaf het Flipje –en Streekmuseum. Door de week is er onder andere op zondag 5 september de Fruitfair in het Kalverbos, woensdag een talentenjacht voor kinderen, donderdag het Fruitcongres ‘Fruit on the Move’ en een expositie. Langs de stadsgracht worden weer mozaïeken gelegd. Het corso begint  11 september om 13.00 uur.

 

Het corso komt tweemaal voorbij en wordt voor de 10e keer voorafgegaan door het Kindercorso. Na de optocht zijn de praalwagens tot en met maandag te bezichtigen op parkeerterrein ‘Taluud’, met allerlei activiteiten voor de kinderen en muzikaal vertier. De entree kost € 6,= en kinderen tot 12 jaar mogen gratis mee. Na het corso zijn er in de stad optredens van DJ’s op buitenpodia op de Veemarkt en in het Kalverbos. Vrijdag en zaterdag vindt in Tiel de 19e editie van Appelpop plaats.

Lees ook:Fruitcorso Tiel 2012
Lees ook:Fruitcorso 2011 Tiel
Lees ook:Fruitcorso Tiel: zaterdag 16 september
Lees ook:Fruitcorso 2015 Tiel
Lees ook:Fruitcorso en Appelpop Tiel 2014

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>