Suikerbietenfeest Lemelerveld zonder dahliacorso

Het jaarlijkse Suikerbietenfeest in Lemelerveld wordt na 25 jaar niet meer begonnen met een dahliacorso, maar de feestweek blijft bestaan en vindt plaats van woensdag 11 tot en met zondag 15 augustus 2010 (editie 2013: klik hier). Steeds meer buurtverenigingen haakten af en daarom was er geen sprake meer van een volwaardig corso in het Sallandse dorp bij de Lemelerberg, ten zuiden van Ommen. Niet dat bloemen nu helemaal verdwijnen: in zaal Reimink komt een grote lelieshow: ‘Lemelerveld B(l)oeit’, van 10 tot 20 uur te bekijken (zondag tot 18 uur).

Woensdagochtend openen de kermis, braderie en rommelmarkt op het Evenementen terrein. Er is een Panna Knonk-out Tournament en een Ludieke Veiling. Come Again treedt op het Buitenpodium op en Veronica Dj Patrick Kicken draait in de Feesttent. Donderdag is kindermorgen en seniorenmiddag, met afsluitend een optreden van Ronnie Ruysdael in de Feesttent. Vrijdag is het Rabobank Beachvolleybal toernooi, het Shantykoren festival, de Badeendenrace in het Kanaal, crosskart racen en een optreden van Undercover in de Feesttent. Zaterdag vindt de Viswedstrijd in het Kanaal plaats en op het Evenemententerrein: het Olde Trekker Treffen, de Sallandse Zaagtrofee, de Klassieke Brommer Suikerbietentocht, de Truck Instapdag en de Mestebeld Truck Games, een soort zeskamp voor trucchauffeurs. De dag wordt afgesloten met een optreden van Melrose in de Feesttent en Fortuna Sons op het Buitenpodium. Op de slotdag zondag staan op het programma: de Suikerbietenbrunch, Super Sunday op het Evenemententerrein en Vrienden van Polyhymnia live in de Feesttent.

Lees ook:Suikerbietenfeest Lemelerveld 2012
Lees ook:Suikerbietenfeest 2011 Lemelerveld
Lees ook:Laatste dahliacorso Lemelerveld
Lees ook:Suikerbietenfeest Lemelerveld
Lees ook:Suikerbietenfeest in Sallandse dorp Lemerlerveld

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>