Plus Lentedagen in Ede

Woensdag 7 tot en met zaterdag 10 april 2010 vinden in Kasteel Hoekelum in Ede de Plus Lentedagen plaats, een nieuw initiatief van de 50PlusBeurs. ‘Nieuwe lente, nieuw begin’, luidt het motto van deze buitenbeurs. Er zijn  demonstraties  met roofvogels, honden en schapen en  workshops over zaken als: digitale fotografie, gezond koken, tuinarchitectuur, schilderen en kaas maken. Sportievelingen kunnen hun hart ophalen in workshops jongleren en met yoga, fietsen, Nordic Walking, boerengolf en Tai Chi.

In pagodetenten brengen ruim 150 exposanten hun waar aan de man en La Place verzorgt de catering. In de Theater Tent treden artiesten op. Woensdag en donderdag viert Plus Magazine haar 20-jarig jubileum met onder andere Anita Meijer, speeddaten en Het Dictee. Vrijdag biedt de oudernbond Unie KBO tijdens haar ledendag informatie en amusement in Nestor Live en met een Prijzenbingo. Zaterdag biedt Omroep Max tijdens haar ledendag Linda Wagenmakers, Chiel van Praag en Michael van Hoorne. De Plus Lentedagen zijn iedere dag te bezoeken tussen 10.00 en 17.00 uur. Tickets: zie website. Landgoed Hoekelum ligt aan de Edenseweg 124 in Bennekom (Ede). Er rijden gratis pendelbussen vanaf station Ede-Wageningen. De beurs is alle dagen te bezoeken tussen 10.00 en 17.00 uur.

Lees ook:Groningen 55 Plus Expo
Lees ook:Tijdschrift organiseert Landlevendagen
Lees ook:Negenmaandenbeurs 2013 in de RAI
Lees ook:Ziezo beurs voor visueel beperkten
Lees ook:De 50 Plus Beurs in Utrechtse Jaarbeurs

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>