Namasté Earthdance Weekend Amsterdam

Vrijdag 25 en zaterdag 26 september 2009 vindt in Amsterdam het Namasté Earthdance Weekend plaats. Met als de subtitel ‘Give Peace a Dance’ wordt twee dagen gedanst voor de vrede: ‘the Global Independant Alternative Music Gathering with a Purpose’. Namasté gaat dit weekend de verbintenis aan met Earthdance, om de Werelddag van de vrede als Earthdance Weekend  te vieren op de voormalige NSDM-werf in Amsterdam-Noord.

 

Earthdance is een wereldwijd festival voor vrede op de Internationale dag voor de Vrede (die stond maandag 21 september op de kalender) en groeide uit tot het grootste gesynchroniseerde internationale muziek –en dansfestijn ter wereld. De missie is het samenbrengen van culturen en zo bij te dragen aan een mondiale bewustwording. De helft van de opbrengst gaat naar de Tibet Support Group, die goede doelen in Tibet ondersteunt en de 1% Club, die dat wereldwijd doet. In 1996 begon het in 22 steden in 18 landen: nu zijn het meer dan 300 steden in 60 landen. De locaties variëren van een New Yorker club tot het regenwoud in Brazilië. Tickets en programma: zie website.

Lees ook:MasterPeace in Concert in Ziggo Dome
Lees ook:Ticket for Tibet: Nederlandse topbands
Lees ook:Blue Man Group in Heineken Music Hall
Lees ook:Just Peace Festival in Den Haag – 21 t/m 25 september
Lees ook:Vredesloop op Internationale Dag van de Vrede in Den Haag

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>