Coldplay in Goffertpark Nijmegen

Woensdag 9 en donderdag 10 september 2009 treedt de Britse band Coldplay op met hun ‘Viva la Vida Tour’ in het Goffertpark in Nijmegen. Naar schatting zullen per optreden zo´n 60.000 bezoekers eropaf komen. De concerten zijn bijna uitverkocht; voor de laatste tickets: zie website. De Hatertseweg, één van de grote toevoerwegen naar het park, is wegens wegwerkzaamheden gesloten, maar er zijn goede alternatieve routes naar de verschillende parkeergelegenheden. Het park gaat 15.00 uur open, het voorprogramma (met onder andere White Lies en Miss Montreal) begint om 18.00 uur.

In 1996 ontmoetten een aantal heren elkaar op de University of Londen. Coldplay ontstond in 1998 en had ondertussen hits als ‘Parachutes’, ‘Yellow’ en ‘A Rush of Blood of the Head’ (2002). Vorig jaar kwam het album ‘Viva La Vida Or Death And All His Friends’ uit: dat won op de 2009 Grammy Awards ‘alles wat er maar te winnen viel’. Als één van de meest succesvolle bands van deze tijd heeft Coldplay wereldwijd ruim 30 miljoen exemplaren van hun albums verkocht.

Lees ook:Coldplay in Ahoy Rotterdam
Lees ook:Head of the River Amstel
Lees ook:Bierpop 2016 met eerste indoor festivalcamping van Nederland
Lees ook:RTL Viert de Zomer Concert in Zwolle
Lees ook:Harry Potter Tour doet Haarlem aan

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>