Vestingdagen Elburg

Op de woensdagen 22 en 29 juli en 5 en 12 augustus 2009 is binnen de stadsmuren van Elburg van alles te beleven tijdens de Vestingdagen Elburg (voorheen de Midweekfeesten): winkelen, markten,  activiteiten voor kinderen, sport, boottochten en muziek (editie 2010: klik hier). Kinderen tot twaalf jaar kunnen op de kleedjesmarkt op de Ledige Stee hun spulletjes verkopen. Daarnaast is er in het centrum van Elburg een braderie.

De VVV verkoopt op 22 en 29 juli vanaf 09.30 uur etalagespullen en artikelen van Museum Elburg: stellages, oude houten stoelen en oude kerkstoelen, op de hoek Jufferenstraat en Zuiderwalstraat. ‘s Middags zijn er rondritten met een paardentram, te reserveren bij VVV Elburg. In de haven liggen een ouderwetse botter en een rondvaartboot klaar voor tochtjes op het water. Om 11.00 uur biedt de Grote Kerk een zomerconcert van Holland Boys Choir. ‘s Avonds klinkt muziek: op 22 juli (gitaar)rock van de Elburger band Buckets & Wheels, vanaf 20.00 uur op de Vischmarkt in de muziektent.

Lees ook:Vestingdagen Elburg 2010
Lees ook:Vestingdagen Elburg 2015
Lees ook:Vestingdagen Elburg 2014
Lees ook:Elburg Sleepbotendagen
Lees ook:Botterdagen en Open Monumentdag Elburg

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>