Peije Dei straatfestival Drachten

Zaterdag 6 juni 2009 is het vanaf 13.00 uur weer één en al muziek en theater in het centrum van Drachten, tijdens de 34e Peije Dei (editie 2013: klik hier). Ieder jaar organiseren de winkeliers deze Uitmarkt in Drachten. Maar liefst tien podia op verschillende plaatsen in het centrum bieden muziek en dans. Onder het carillon is een dansspektakel.

 

Muziek is te beluisteren op het Museumplein, het Frans Pleintje, in de Westerstraat en in de Zuiderbuurt. Naast muzikanten zijn er te zien en te beluisteren: de Skidives jongleergroep, steltlopers, animatie door Jan IJbrandy, de ballonnendames IJsbrandini’s, de Heidedoosjes, Circus Vladimir, Duo Duikerspin, de Habibi’s, Magic Shows, Levende Standbeelden en optredens van het jazzdanscenter.

Lees ook:Peije Dei Drachten 2013
Lees ook:Peije Dei 2010 Drachten
Lees ook:Zaterdag 4 juni: straatfestival Peije Dei in Drachten
Lees ook:Nazomeren met het Frysk Festival in Friesland
Lees ook:World Living Statues Festival in Arnhem – by Night in Ede

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>