Walibi Lowlands, New Year, DoeDans en Pokémon

Walibi World organiseert voor de vierde keer Nieuwjaarsavonden in de zomer, met een programma met oliebollen, champagne en vuurwerk. 'New Year's Eve' vond al een paar maal plaats, maar is nog te bezoeken op woensdagen 13 en 20 augustus. Het pretpark in Biddinghuizen (Flevoland)  is tot en met zondag 17 augustus iedere dag open tot 21.00 uur, maar op deze twee woensdagen tot 24.00 uur. Tickets en programma: zie website. Om 24.00 uur wordt de avond afgesloten met een spetterend vuurwerk. Tot en met zondag 24 augustus zijn de deuren tot 20.00 uur open, daarna tot 18.00 uur.

Van vrijdag 15 tot en met zondag 17 augustus staat het festival Lowlands op het evenemententerrein. Van vrijdag 29 tot en met zondag 31 augustus vindt op de camping van Walibi World voor de 26e keer Doe Dans plaats: een internationaal folkloristisch dansfestival met workshops dans, zang, muziek,  kinderprogramma, bals, concerten in het folkcafé en voorstellingen. Zaterdag en zondag 30 en 31 augustus is het Pokémon Day: alle fans van Pokémon kunnen dan hun hart ophalen bij tal van Pokémon activiteiten in het park.

Lees ook:Walibi viert hartje zomer Oud en Nieuw
Lees ook:Heamieldagen Bolsward 2012
Lees ook:Ralf opent Walibi World met recordpoging Smoove
Lees ook:Vestingdagen Elburg 2016
Lees ook:Huntenpop Festival Ulft: vrijdag 12 en zaterdag 13 augustus

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Walibi Lowlands, New Year, DoeDans en Pokémon

  1. Pingback: Lowlands is uitverkocht. Of toch niet? | Eropuit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>