Country & Western fans naar Den Bosch

Op zaterdag 26 en zondag 27 januari vindt in de Brabanthallen in Den Bosch voor de 13e keer het spektakel Western Experience plaats: hét evenement voor Country & Western fans uit heel Europa (2013: klik hier). Zang, dans, paarden, markt, een optocht: er valt van alles te beleven op country & western gebied, zoals: 

Country Music bands, Native American Culture, een markt met alles op het gebied van de Western look, Indian Motorcycles Museum en Country Line Dance. Het dansgebeuren is verdeeld over drie danshallen. Daarnaast is er een paardenspektakel met verschillende vormen van paardensport, een historische USA-optocht, Western Riding onderdelen en cowboy trickriders ‘The Thunderguys’. De toegang kost 14 euro. Western Experience is open vanaf 10.00 uur, op zaterdag tot 22.00 uur, op zondag tot 19.00 uur.

Lees ook:Western Experience in Den Bosch
Lees ook:Western Experience 2011 in Den Bosch
Lees ook:Western Experience in de Brabanthallen Den Bosch
Lees ook:Dance Valley 2010 in Spaarnwoude
Lees ook:Visserijfeesten Breskens 2011

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>