Gerard Joling in Ahoy met ‘Stout & Nieuw’

Frans Bauer zal vlak voor Kerst nog maar net zijn spullen hebben ingepakt na zijn drie extra kerstshows in de Ahoy, of Gerard Joling staat meteen na de kerst aan de deur te rammelen. Op 27 en 28 december treedt hij op in de Ahoy met zijn Oudejaarsshow ‘Stout & Nieuw’. De tweede is uitverkocht, maar voor de voorstelling op 27 december zijn nog kaarten verkrijgbaar. De show moet een groot spektakel worden met veel dans, special effects, gastartiesten en een heuse ijsbaan.   

Gerard Joling wil met deze show zijn jarenlange succes vieren. ‘Het is tijd voor een hilarisch feestje’, zegt hij, ‘dat wil ik vieren met de mensen die mij in al die jaren door dik en dun hebben gesteund.’ De homogroep Bearforce1 treedt op, net als de finalisten van ‘So you wanna be a popstar’, Maaike en Tessa. Ook André Hazes Junior komt. Hij scoorde onlangs een hit met het nummer ‘Bedankt, mijn vriend’. Edwin Evers en zijn band maken het feest compleet.  

Lees ook:Gerard Joling met Stout & Nieuw in Ahoy
Lees ook:Gerard Joling in Spaarnwoude
Lees ook:Kerstcircus Ahoy 2012
Lees ook:Burgemeester grijpt in: Joling en Froger wel op Jordaan Festival
Lees ook:EK Tractorpulling in de Ahoy

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Gerard Joling in Ahoy met ‘Stout & Nieuw’

  1. Pingback: Zingen en swingen in de Arena met de toppers | Eropuit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>