Holiday on Ice nog in Utrecht en Maastricht

De nieuwste ijsshow Romanza van Holiday on Ice trok sinds de première op 25 oktober 2007 in de Ahoy in Rotterdam volle zalen en is tot en met 30 december nog te zien in de Jaarbeurs in Utrecht en van 2-6 januari in MECC in Maastricht. Romanza brengt het verhaal van liefde en passie tussen man en vrouw (2012: klik hier).

Het publiek houdt van romances en liefdesverhalen: dat bleek uit een eigen onderzoek van Holiday on Ice onder bezoekers. De hoofdrolspelers uit liefdesverhalen als ‘Romeo & Julia’, ‘Madame Buterfly’ van Puccini, Adam & Eva, Ceasar & Cleopatra en zelfs Dracula komen tot leven op het ijs. Romanza is entertainment voor jong en oud. Sierlijke schaatsers, knappe kostuums, hedendaagse muziek en fraaie decors zijn de vaste ingrediënten van een spetterende ijsshow.

Lees ook:René en Maxim Froger guest stars bij première Holiday On Ice
Lees ook:Holiday on Ice is beste ijsshow ooit
Lees ook:Holiday on Ice in Essen
Lees ook:Holiday on Ice in Jaarbeurs Utrecht
Lees ook:Holiday on Ice beste ijsshow ooit

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>