Letz Party Disco & Classics Landgoedfeest

Letz Party.nl organiseert op zaterdag 21 oktober van 20:30 tot 1:00 uur een bruisend 30up, 40up & 50up Disco & Classics dansfeest in het prachtige landhuis ‘Het Oude Slot’ bij de Ringvaartlaan 11 in Heemstede. Let’s Party is hét feest der herkenning voor 30-ers, 40-ers en 50-ers. DJ Henri Geerlings neemt je deze avond mee op een swingende disco train van zówel de jaren ’70, ’80 en ’90. (je weet wel, de bekende disco hits van weleer, die je hoorde bij Veronica’s Countdown, Avro’s TOP-POP en MTV) áls de best dansbare hits van de zero’s en nu. Zoals die swingende versie van Valerie (Amy Winehouse) of Ed Sheeran’s – Shape Of You. Natuurlijk andere all time classics zoals Armin van Buuren met “This Is What It Feels Like” en The Black Eyed Peas met “I Gotta Feeling”. It is party time (bron: persbericht).

Bij LetzParty is de sfeer altijd relaxed en ongedwongen. Terwijl je geniet van de monumentale ambiance, ga je ‘helemaal los’ met de DJ in de Adriaan Pauw-feestzaal. In de lounge zaal, kan je rustig bijpraten en even bijkomen. Op deze avond wordt je in de foyer verwelkomd door romantische klanken pianiste Lisette van Tol.

TICKET VERKOOP

Tickets á 12,50 (ex fee) zijn verkrijgbaar op www.letzparty.nl . Deurprijs is 15,00.

VOORVERKOOPADRESSEN (contante betaling)

BLOEMENDAAL: Hans Moolenaar Wijnshop, ​Zomerzorgerlaan 26.  HAARLEM centrum: Muys Kantoor & Kado, Ged Oude Gracht 108. HAARLEM centrum: Van der GEEST Optiek, Generaal Cronjéstraat 15.  HEEMSTEDE: Ajewe Sport Raadhuisstraat 95. HOOFDDORP: Boom! Experience,Lakenburg 18.  SANTPOORT: De Santpoortse Verleiding, Hoofdstraat 168. VELSERBROEK: Alexanderhoeve, Ster Bastion 49. IJMUIDEN: De Spullenfabriek, Willemsbeekweg 1E. ZANDVOORT: Appelman Events, Keesomstraat 141.

OVER LETZ PARTY

LetsParty (voorheen Swingsteesjun) is bedacht door William Appelman van Appelman Events en is al 13 jaar een absolute hit bij de ‘friendly 30up, 40up & 50up’ in de Randstad. Appelman bedacht Swingsteesjun in 2004 omdat hij ervan baalde dat je als mainstream ‘oudere jongere’ nergens kon lekker dansen en zeker niet rookvrij. Anno 2017 vinden we rookvrij uitgaan en de feesten voor 30-plussers, 40-plussers en 50-plussers heel normaal. De eerste vijf jaar, tot en met 2009, waren de feesten op Station Haarlem maar inmiddels zijn de feesten uptown, op exclusieve landhuizen in de regio Haarlem. Letzparty is een grote hit maar gaat echter niet voor massaal, onpersoonlijk en in een moderne feesttent, wel of niet op een kil industrieterrein. Letz Party feesten zijn relatief intieme feesten met 150 tot 300 gasten. Hoe dan ook, het buitenhuis gaat op z’n kop. Ook de tijden zijn netjes: om 20:30 begint het en om 1:00 uur is het feest afgelopen.

Lees ook:Letz Party: 30up, 40up & 50up Disco & Classics Landgoedfeest
Lees ook:Zaterdag 5 augustus: 30+ disco classics Strandfeest van Letz Party
Lees ook:Zaterdag 2 september: 30+ Dance & Tropical Strandfeest @ De Haven van Zandvoort
Lees ook:30+ Disco en Tropical Classics Strandfeest Letz Party
Lees ook:30up​ ​Letz Party ​Disco & Classics

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>