Zaterdag 2 september: 30+ Dance & Tropical Strandfeest @ De Haven van Zandvoort

Op zaterdag 2 september organiseert Letz Party haar laatste strandfeest van dit jaar in De Haven van Zandvoort, strandafgang nr. 9 in Zandvoort. Aanvang is 19.30 uur, einde is 23.50 uur. DJ Joost draait een swingende mix van dance, house classics & tropical upbeat hits. Kom dansen, ontmoeten en genieten met de friendly 30up, 40up en 50up. Het feest op deze prachtige strandlocatie is binnen. Bij mooi weer geniet je ook heerlijk buiten op het party terras.

TICKET VERKOOP

Tickets á 10,00 (ex fee) zijn verkrijgbaar op www.letzparty.nl . Deurprijs is 13,00.

VOORVERKOOPADRESSEN (contante betaling)

BLOEMENDAAL: Hans Moolenaar Wijnshop, ​Zomerzorgerlaan 26.  HAARLEM: Muys Kantoor & Kado, Ged Oude Gracht 108 & Van der GEEST Optiek, Generaal Cronjéstraat 15.  HEEMSTEDE: Ajewe Sport Raadhuisstraat 95.   ZANDVOORT: Appelman Events, Keesomstraat 141.

INFORMATIE & CONTACT:

www.Letz Party.nl en 06 1489 0903

OVER Letz Party.NL

Letz Party is sinds 1 januari 2017 de nieuwe naam van Swingsteesjun. William Appelman was in januari 2005. Hij was de eerste met 100% rookvrije dansfeesten voor main stream publiek in een tijd dat roken de norm was in de horeca en de maatschappij. Dat gebeurde toen 4,5 jaar in de monumentale wachtkamers van het station van Haarlem, daarna op verschillende mooie plekken in de Haarlemse regio. Op de feesten komen sinds jaar en dag zo’n 150 tot 250 bezoekers (de friendly 30up, 40up & 50up) per avond.

Lees ook:30+ Disco en Tropical Classics Strandfeest Letz Party
Lees ook:Zaterdag 5 augustus: 30+ disco classics Strandfeest van Letz Party
Lees ook:30up Disco- en Dance Strandfeest @ De Haven in Zandvoort
Lees ook:‘This is what it should feel like’ Strandfeest @ De Haven van Zandvoort
Lees ook:Zaterdag 1 april: Letz Party @ Event Center Haarlem

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>