Amsterdam Halloween Parade 2016 gaat NIET door, feest op Westergasterrein wel

Zaterdag 29 oktober had voor de achtste keer de Amsterdam Halloween Parade moeten plaatsvinden, maar de jaarlijkse zombiewalk door het centrum van de hoofdstad gaat niet door, omdat de organisatie voor deze editie geen hoofdsponsor kon vinden. Het lijkt erop dat de parade onder haar eigen succes is bezweken.

De zombiewalk groeide in korte tijd zo snel, dat er ingrijpende veiligheids- en verkeersmaatregelen nodig waren om alle deelnemende griezels veilig door de binnenstad naar de Westergasfabriek te loodsen. De organisatie zoekt voor volgend jaar naarstig naar een nieuwe hoofdsponsor. Het jaarlijkse Amsterdam Halloween feest op het Westergasterrrein gaat wel gewoon door: op zaterdag vindt de achtste Immortal Fame Party plaats, met als titel ‘Superheroes’. Tickets: zie website.

Lees ook:Amsterdam Halloween Festival 2017
Lees ook:Halloween in Amsterdam: Festival, Parade en Horror Show
Lees ook:Amsterdam Halloween Parade 2015
Lees ook:FOX Amsterdam Halloween Parade
Lees ook:Amsterdam Halloween 2012 – The End is Near

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>