‘Begrafenis’ van de Tilburgse kermis en vuurwerk

Zondag 27 juli is het de laatste dag van de Tilburgse Kermis. De grootste kermis van de Benelux wordt ieder jaar ‘met een beetje verdriet’ symbolisch ‘begraven’ en afgesloten met een spetterend vuurwerk boven de Piushaven. Rond 21.30 uur vertrekt traditioneel een begrafenisstoet met muzikale ondersteuning vanaf de kerk op de Heuvel, via Piusplein en Piusstraat naar de Piushaven.

Daar begint om 22.45 uur het afsluitende vuurwerk, na het te water laten van een kermiskrans. De kermis opende op vrijdag 18 juli en is op de slotdag (zondag) nog te bezoeken tot 23.00 uur.  In de Stadhuisstraat is de finale van 10 dagen feest met verschillende Dj’s.

Lees ook:Vuurwerk ‘begraaft’ Tilburgse kermis
Lees ook:Tilburgse kermis 2015
Lees ook:Tilburgse kermis – 21 t/m 30 juli
Lees ook:Vrijdag 22 juli begint de Tilburgse kermis – de grootste van de belelux
Lees ook:Vuurwerk sluit Tilburgse kermis af

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>