Fijne Feestdagen Festival Eindhoven

Zaterdag 18 november tot en met en met 7 januari 2017 beleeft Eindhoven het Fijne Feestdagen Festival (FFF) met de komst van Sinterklaas. De Lichtstad staat anderhalve maand in het teken van een nostalgische winterperiode, van sfeervol winkelen tot gezellige kerstmarkten en andere winterse feestjes en culturele activiteiten.

Sfeervolle etalages en versierde en verlichte winkelstraten maken shoppen tot een waar genoegen. Het Wilhelminaplein is op 10 december voor de tiende keer omgetoverd tot Winterplein, zondag 26 november trekt de grote Pietenparade door de stad, op de markt staat vanaf 15 december een ijsbaan, vrijdag 22 december is is de Xmas Sing-a-long, in het Parktheater staat het Internationaal Kerstwintercircus (23-31/12) en op zaterdag 24 december vindt de jaarlijkse Fakkeltocht plaats.

Lees ook:Fijne Feestdagen Festival Eindhoven; t/m 8 januari
Lees ook:Zaterdag 14 november start Fijne Feestdagen Festival Eindhoven
Lees ook:Fijne Feestdagen Festival 2014 in Eindhoven
Lees ook:Fijne Feestdagen Festival Eindhoven
Lees ook:Fijne Feestdagen Festival is opvolger van Winterstad Eindhoven

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>