Preuvenemint 2017 in Maastricht

Donderdag 24 tot en met zondag 27 augustus is Maastricht opnieuw met Mekka voor lekkerbekken en is het Vrijthof één groot openluchtrestaurant, tijdens de 36e editie van het Preuvenemint: ‘het grootste eetfestijn van Nederland’. ‘Kom ‘preuve’ (Maastrichts voor ‘proeven’) bij de diverse stands. Het ‘evenemint’ (evenement) is gratis toegankelijk.

Eten kan worden betaald met ‘Preuvelappen’ (halve en hele lappen en lappen van tien), verkrijgbaar aan de kassa’s van het plein. 25 restaurants, en cateraars serveren verschillende producten, van simpele sateetjes tot exclusieve gerechten en schenken mooie wijnen en goede bieren. Naast lekker eten en drinken zijn er muzikale optredens. Een deel van de opbrengst gaat ieder jaar naar goede doelen: daarvoor geld inzamelen is de belangrijkste missie van het Preuvenemint. Programma: zie website.

Lees ook:Preuvenemint Maastricht: donderdag 25 t/m zondag 28 augustus
Lees ook:Preuvenemint Maastricht 2013
Lees ook:Preuvemenint Maastricht 2014 in teken van 200 jaar Koninkrijk
Lees ook:Preuvenemint op Vrijthof in Maastricht
Lees ook:Maastricht Preuvenemint 2012

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>