Havendagen Zierikzee 2017

Donderdag 24 tot en met zaterdag 26 augustus beleeft het Zeeuwse vissersstadje Zierikzee voor de 30e keer de Havendagen Zierikzee, het jaarlijkse mosselfeest rond de haven. Naast genieten van lekker eten en drinken op de Loswal biedt het programma jaarmarkt, live muziek, meevaren op kotters, een vlootschouw, sport en afsluitend vuurwerk.

Een aantal highlights: donderdag start om 19.00 uur de Dubbele Zierikzeemijl, vrijdag 18.30 uur de de 34e Wielerronde van Zierikzee, met aansluitend de traditionele lampionnenoptocht. Zaterdag vindt de jaarlijkse Havenfair plaats en kan het publiek om 13.00 uur inschepen voor de vlootschouw. Om 13.00 uur begint de Mosselprinses haar traditionele Stadsronde en om 13.30 uur vertrekt de vlootschouw vanuit de Nieuwe Haven. Om 16.00 uur begint de Prestatiezwemtocht, om 18.00 uur het traditionele Boegsprietlopen en om 23.00 uur worden de Havendagen afgesloten met vuurwerk

Lees ook:Havendagen Zierikzee: donderdag 25 t/m zaterdag 27 augustus
Lees ook:Havendagen Zierikzee 2015
Lees ook:Havendagen Zierikzee 2014
Lees ook:Havendagen Zierikzee 2013
Lees ook:Havendagen Zierikzee 2012

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>