Vestingdagen Elburg 2017 – vanaf 19 juli

Op de woensdagen 19  en 26 juli en 2 en 9 augustus is binnen de stadsmuren van Elburg van alles te beleven tijdens de Vestingdagen in het  Hanzestadje aan de noordkant van de Veluwe (voorheen de Midweekfeesten). Op alle woensdagen is er braderie, een kleedjesmarkt voor kinderen, kindervertier en in de binnenstad. Woensdag 16 augustus is ook Vestingdag, maar dan zonder braderie: dan is het een speciale kinderdag.

Zie ookSpakenburgse Dagen

Verder zijn er gratis concerten in de Grote- of St. Nicolaaskerk, sfeervolle terrasjes, kan iedereen nmeevaren in een historische boter en is er ‘s avonds tot 23.00 uur live muziek. Veel winkels zijn tot 18.00 uur open, op de wekelijkse koopavond op vrijdag tot 21.00 uur. Parkeren kan gratis op de parkeerplaatsen bij de ingang van het centrum.

Lees ook:Vestingdagen Elburg 2015
Lees ook:Vestingdagen Elburg 2016
Lees ook:Vestingdagen Elburg 2014
Lees ook:Walibi Lowlands, New Year, DoeDans en Pokémon
Lees ook:Vestingdagen Elburg

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>