Vierdaagsefeesten van Nijmegen 2017

Zaterdag 15 juli beginnen de Vierdaagsefeesten, ‘the party of the year’ in Nijmegen. Dinsdag 18 juli start de 101e editie van de Vierdaagse: één van de grootste sportevenementen ter wereld. De Vierdaagsefeesten bieden een week lang een programma vol kunst, cultuur, theater, film, een foodcourt en podia met live muziek.  Het Valkhofpark is van 15 tot en met 21 juli domein van het Valkhof Festival, het Hunnerpark van Matrixx at the Park en het Kronenburgpark van Otis Park. Terug van weggeweest is sinds vorig jaar het Festival Op ‘t Eiland.

Andere highlights zijn onder meer zondagavond het traditionele vuurwerk Waal in Vlammen, zondagavond het Gevelconcert op de Grote Markt, de hele week concerten in de Stevenskerk, Roze Woensdag en zaterdag na de Vierdaagse de grote SuperSale. Kinderen hebben een eigen Kidsprogramma. De meeste festiviteiten zijn gratis, alleen voor de concerten in de Stevenskerk zijn tickets nodig.

Lees ook:Vierdaagsefeesten rond de 100e Vierdaagse van Nijmegen
Lees ook:Vierdaagsefeesten 2014 in Nijmegen
Lees ook:Vierdaagse-feesten 2015 in Nijmegen
Lees ook:Vierdaagsefeesten Nijmegen 2013
Lees ook:Vierdaagsefeesten Nijmegen 2011

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>