Havendagen Terneuzen: een ode aan de Schelde

Vrijdag 23 tot en met zondag 25 juni brengt Terneuzen een ode aan de Schelde, tijdens de 37e editie van de Havendagen Terneuzen. De grootste havenstad van Zeeuws-Vlaanderen viert feest met activiteiten ‘die de verbinding met de haven en het water leggen’.  Het programma biedt onder meer kermis, de Havenmarkt, de Havenloop, rondvaarten, schepen bezichtigen, Vlootschouw, uiteenlopende wedstrijden en muzikale vertier.

Vrijdag was de bekendmaking van de Havenman/vrouw, de Vlootschouw, waren er roeiwedstrijden op zaterdag en optredens. Zaterdag is de Havenmarkt, die er ook op zondag is. Op beide dagen zijn er rondvaarten en rondvluchten er helikopter en kunnen schepen worden bezichtigd. Optredens zijn er van Rene Schuurmans, O’Gene en Wolter Kroes. Zondag worden afgesloten door Koos Alberts. 

Lees ook:Havendagen Terneuzen – 24 t/m 26 juni
Lees ook:Havendagen Terneuzen 2009
Lees ook:Havendagen Terneuzen
Lees ook:Havendagen Terneuzen 2014
Lees ook:Havendagen Terneuzen 2010

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>