Met z’n allen op de gigapixel-foto met de koning op de Dam!

Koning Willem-Alexander vierde gisteren zijn vijftigste verjaardag en heeft vrijdag 28 april 150 Nederlanders die op dezelfde dag jarig zijn (en minimaal 20 jaar zijn) voor een ‘feestelijk diner’ uitgenodigd in het Paleis op de Dam. Er kwamen een slordige 11.000 aanmeldingen binnen, waaruit werden 150 gelukkigen geloot.  Niet getreurd: iedereen kan daarna op de Dam de foto met de koning.

Na het diner wordt ‘een feestelijk moment’ op de Dam georganiseerd en gaat het koningspaar rond 21.45 uur op de Dam op de foto met de jarigen en toeschouwers bij het Paleis. Door een speciale techniek zullen niet alleen het koningspaar en de genodigden goed op de gigapixel-foto staan, maar ook alle anderen die ervoor naar het paleis komen. De foto zal binnen 50 minuten op de site van het paleis te vinden zijn. Daarna staan de paleisdeuren vijftig uur onafgebroken gratis open voor het publiek: van vrijdagavond 22.00 uur tot zondagavond 24.00 uur. Aanmelden: klik hier. In het paleis is een ‘bijzondere programmering’ over de laatste vijftig jaar in Nederland te zien.

Lees ook:Koning viert 50e verjaardag: diner en 50 uur openstelling Paleis op de Dam
Lees ook:Koning 50 jaar: diner en openstelling Paleis op de Dam
Lees ook:Donderdag 8 oktober -bezoek koning en koningin aan de Mijnstreek
Lees ook:Koning Willem-Alexander en koningin Máxima op werkbezoek in Duitsland
Lees ook:Wilhelmina’s levensavond in Paleis Het Loo

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>