Goede vrijdag: Bloemetjesmarkt Groningen

Op Goede Vrijdag (14 april) vindt in Groningen ieder jaar de Bloemenjaarmarkt plaats, in de volksmond de ‘Bloemetjesmarkt’. Het is de grootste bloemen- en plantenmarkt van het noorden en trekt ieder jaar ruim honderdduizend bezoekers uit Nederland en Duitsland. Van 9.00 tot 17.00 uur ruikt het in de hele binnenstad naar de lente.

Ruim honderd marktkooplieden hun waren aan: verse snijbloemen, grote en kleine kamerplanten, bloembollen, zaaigoed, tuin- en kuipplanten, gereedschap en ander toebehoren.  Ze staan verspreid over de hele binnenstad: een mooie gelegenheid om de stad in te gaan en te genieten van wat Groningen te bieden heeft! Naast kramen is er ook entertainment en zijn er verschillende activiteiten.  Bezoekers kunnen hun aankopen tussen 9.00 en 18.00 uur gratis ‘stallen’ in het Bloemendepot voor de ABN-AMRO op de Grote Markt, zodat ze hun handen vrij hebben om verder door de stad te kunnen struinen.

Lees ook:Goede vrijdag: Bloemenjaarmarkt Groningen – de ‘Bloemetjesmarkt’
Lees ook:Bloemetjesmarkt Groningen op Goede Vrijdag
Lees ook:Goede Vrijdag Bloemenjaarmarkt Groningen
Lees ook:Bloemenjaarmarkt Goede Vrijdag Groningen
Lees ook:Goede Vrijdag Bloemenjaarmarkt in Groningen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>