Winter Utrecht!- winteractiviteiten in de Domstad

Met de Sint Maarten Parade door de binnenstad ging zaterdag 5 november de vijfde editie van start van ‘Winter Utrecht! Tot en met 15 januari (de ‘Culturele Zondag Nieuwjaarsduik’) zijn er hartverwarmende winteractiviteiten in de Domstad, met uiteenlopende evenementen als schaatsen, musea, winkelen, muziek en lekker uit eten gaan.

Een greep uit de agenda: Sint Maarten, Margriet Winter Fair, intocht van Sinterklaas, Huis van Sinterklaas, Nijntje Wintermuseum (6/12-31/1), Allerhande Kerstfestival in het Spoorwegmuseum (9-11/12), Knüss Winterfeest in de binnenstad (9-11/12), de Langste Nachten in Tivoli (15-31/12), Kerstival in Museum Catharijneconvent (17/12-8/1), Jungleboek in de Stadsschouwburg (22-30/12), Winter Station in Spoorwegmuseum (24/12-8/1). Er zijn extra koopavonden en meer dan 10 kerstmarkten.

Lees ook:Winter! Utrecht: winterse activiteiten in de domstad
Lees ook:Winter Utrecht! begint met Sint Maartens Feest
Lees ook:WINTER UTRECHT: negen weken hartverwarmende winteractiviteiten
Lees ook:Margriet Winter Fair 2009 in de Jaarbeurs
Lees ook:Vrijdag 13 november begint de Margriet Winter Fair in de Jaarbeurs

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>