Vestingdagen Elburg 2016

@Erik Feenstra

Op de woensdagen 20 juli tot en met 11 augustus is binnen de stadsmuren van Elburg van alles te beleven tijdens de Vestingdagen in het  Hanzestadje aan de noordkant van de Veluwe (voorheen de Midweekfeesten). Op alle woensdagen is er een kleedjesmarkt voor kinderen, kindervertier en in de binnenstad.

Zie ook: Spakenburgse Dagen

Vanaf 3 augustus staat de kermis aan de haven. Verder zijn er gratis concerten in de Grote- of St. Nicolaaskerk, sfeervolle terrasjes, is er ‘s avonds tot 23.00 uur live muziek op de Vischmarkt. Veel winkels zijn tot 18.00 uur open, op de wekelijkse koopavond op vrijdag tot 21.00 uur. Parkeren kan gratis op de parkeerplaatsen bij de ingang van het centrum.

Lees ook:Vestingdagen Elburg 2015
Lees ook:Vestingdagen Elburg 2017 – vanaf 19 juli
Lees ook:Vestingdagen Elburg 2014
Lees ook:Vestingdagen Elburg
Lees ook:Vestingdagen Elburg 2010

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>