Vestingdagen Elburg 2015

Op de woensdagen 15, 22 29 juli en 5 en 12 augustus is binnen de stadsmuren van Elburg van alles te beleven tijdens de vestingdagen in het Hanzestadje aan de noordkant van de Veluwe (2016: klik hier). Op alle woensdagen is er een kleedjesmarkt voor kinderen, kindervertier en voor alle leeftijden van 10.00 uur tot 18.00 uur braderie in de binnenstad.

Zie ook: Pulledagen Hoogeveen

Vanaf29 juli staat de kermis op de loswal aan de haven. Verder zijn er gratis concerten in de Grote- of St. Nicolaaskerk, sfeervolle terrasjes, is er ‘s avonds tot 23.00 uur live muziek op de Vischmarkt en kan iedereen meevaren met een ouderwetse botter of met de grote rondvaartboot. Veel winkels zijn tot 18.00 uur open, op de wekelijkse koopavond op vrijdag tot 21.00 uur. Parkeren kan gratis op de parkeerplaatsen bij de ingang van het centrum.

Lees ook:Vestingdagen Elburg 2016
Lees ook:Vestingdagen Elburg 2017 – vanaf 19 juli
Lees ook:Vestingdagen Elburg 2014
Lees ook:Vestingdagen Elburg
Lees ook:Vestingdagen Elburg 2010

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>