Oudewater viert 750 jaar Stad in december met Winterwonderland

Tot en met september 2015 viert het Utrechtse stadje Oudewater, middenin het Groene Hart, feest: de stad bestaat 750 jaar. Van 12 december tot en met 3 januari staat in de tuin van de kerk aan de Kapellestraat een ijsbaan. Donderdag 11 tot en met zondag 13 december is het stadje getransformeerd in Winterwonderland, met een sfeervolle kerstmarkt, proeverijen en entertainment.

Op zaterdag 12 december vindt de jaarlijkse Kaarsjesavond plaats en de week daarna de kerst-meezingavond. Op de Markt staat van 11 tot en met 13 december een Glazen Huis, Radio Ooievaarsnest, van waaruit muziek wordt gedraaid voor drie goede doelen in Oudewater. De echte verjaardag van Oudewater is op 4 juli. Daarvoor zijn onder meer: is maart Theatermaand, een Grachtenconcert in april, de Taptoe in mei. In september viert Oudewater als klapper de Feestweek.

Lees ook:Sleepbootdagen Nijkerk 2013
Lees ook:Breda in de ban van Glazen Huis en Winterland Breda
Lees ook:Serieuzzz Live Eindhoven
Lees ook:Serious Request – prinses Margriet sluit Glazen Huis
Lees ook:Serious Request 2013 – Glazen Huis staat in Leeuwarden

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>