Zomereditie Amsterdam Fashion Week – 10 Days Downtown // Evenementen stad

4279_westergasfabriek-terein-impressieVrijdag 4 tot en met maandag 14 juli vindt in de hoofdstad de 21e editie plaats van de Mercedes Benz FashionWeek Amsterdam (januari 2015: klik hier). Het publieksdeel van deze zomereditie ging vrijdag van start in het Van Gogh Museum. Zalando presenteert 10 Days Downtown: 10 dagen, 10 evenementen op 10 verschillende locaties.

Het Downtown-programma vindt op tien locaties in de stad plaats en bestaat uit tien presentaties waarin Nederlandse mode wordt gecombineerd met kunst, muziek, theater en film. Daarnaast zijn er lezingen, tentoonstellingen en feesten. Naast het publieksprogramma zijn er van 10 tot en met 14 juli catwalkshows voor professionals uit de mode-industrie en pers in de Gashouder van de Westergasfabriek, waarin gloednieuwe collecties worden gepresenteerd. Net als de wintereditie van januari staat deze zomereditie in het teken van 10 jaar Fashion Week Amsterdam, dat tweemaal per jaar plaatsvindt.

Lees ook:Fashion Week Amsterdam: alleen voor insiders
Lees ook:Amsterdam International Fashion Week
Lees ook:Amsterdam Fashion Week begint met Fashion Weekend voor publiek
Lees ook:Modeweek Downtown Amsterdam
Lees ook:Amsterdam International Fashion Week en Downtown 2011

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>