Dutch Technology Week Eindhoven

Zondag 18 tot en met zaterdag 24 mei beleeft Eindhoven de derde editie van de Dutch Technology Week (DTW). Professionals, studenten, scholieren en liefhebbers van technologie ‘kunnen ervaren hoe leuk en spannend het is om mee te werken aan uitvindingen die de wereld veranderen’, belooft de aankondiging. Thema dit jaar is ‘Week of Wonders’. Het programma omvat publieksonderdelen en een aanbod voor studenten en professionals.

Brainport Regio Eindhoven, in 2011 en 2012 uitgeroepen tot ‘slimste regio ter wereld‘, levert topprestaties in de high-tech industrie. Alle inwoners van de regio, van heel Nederland en de rest van de wereld mogen best weten hoe bijzonder dat is: vanuit die gedachte is de DTW ontstaan. De DTW heeft drie doelen: trots zijn op technologie, jeugd kiest techniek en techniek is denken en doen: dus creativiteit, denkkracht en vakmanschap. Zondag begint met TU Experience, de publieksdag op de TU Eindhoven. Daarna volgt een week vol lezingen, exposities, films, een conferentie, zelf experimenteren in het Keuken-lab, ronde tafelgesprekken en andere bijeenkomsten. Zaterdagavond vindt in het Klokgebouw de derde Quiz Night XL plaats.

Lees ook:Regio Eindhoven slimste ter wereld
Lees ook:Nationale Carrièrebeurs in de RAI
Lees ook:Nationale Carrièrebeurs 2009 in de RAI
Lees ook:Marathon Eindhoven 2012
Lees ook:Lage Landen Marathon Eindhoven

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>